10 Signs Tell-Tale You Need to Get a New Sex

BDSM: sugestii pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Urmareste Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Slave Central”. Impreuna cu localizarea partenerilor interesati, puteti si utilizati sistemul pentru a descoperi idei si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu ar trebui impiedica conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa conferinta. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice fel de mai departe. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscator. Nu stres daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM idei: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti Site util amandoi ganditi mutare mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta experimentati cu cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa prin casa. Instrumente precum bici si lanturile sunt doar pentru cupluri, ca recunoaste specific ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai important BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu elegant - in special in piele naturala si. Desigur, este complet cat tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. Mai degraba decat normal lenjerie intima, BDSM furnizeaza oportunitatea de a lua pe un nou datorie si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, net precum si specialitate magazine furnizati o mare selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. regionala, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da furnizat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie va asigurati alegerile dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte sarbatoare invitati pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea purta un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii si, de asemenea, mai jos cincizeci la suta posibil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel in toate diferite alte datorie joaca acele utilizare proeminenta precum si intrare, fara risc este extrem de crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de actual disconfort, este de fapt important sa decide un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un semn pentru a renunta orice in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant excelent totusi, deoarece subs ar putea fi uneori legat.

Fara jena

BDSM este o speciala practica care solicita o semnificativa cantitate de conteaza pe companion. Acesta este inseamna ca trebuie fie si are sens. Ar trebui trebuie sa constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si bucurati-va de sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe suspiciune si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, practica a acestuia ar trebui totusi incantata de ambii participanti.

image

BDSM sugestii: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Via We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria precum si aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - in ciuda daca este in camera, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu soapta tacuta vibratii, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discretie.